submit


Hallo Holly. Natuurlijk, het is mijn persoonlijke ga-toss zijn Acme, Paul s Baby Grand en Happy Endings. Ik ben ook altijd een sucker voor een bar van het hotel, zoals het Bowery Hotel, Rosebay op het Gramercy park, en Soho. Ten slotte, Williamsburg is UITGESTREKT met mannen alles wat je hoeft te doen is er op een vrijdagavond, rond te lopen, en maak uw keuze. Eerlijk gezegd, ik heb t woonde in new YORK in leeftijden, dus deze aanbevelingen is misschien een beetje verouderd. Ik zal zeker proberen om samen een betere gids te gaan. Het spijt me maar ik vind het niet echt mee eens mannen niet flirten op straat. Parijse mannen flirt de hele tijd op straat, iedereen die ik ken die er leven zijn het altijd over de mannen voortdurend proberen om ze te halen, en ik kreeg het er ook. Ze zijn erg vooruit en hardnekkig. HALLO, mijn vriendin en ik nam een reis naar Parijs in. De enige mannen die vielen allemaal over ons heen waren in de Bastille. Ik werd afgeslagen omdat ik haatte dat gebied mijn vriend was blij. Sinds ik in het nadeel is, de mannen kijken me de hele tijd, maar niets doen. Als echt niets. Ik reis veel naar Parijs voor het werk dus ik kan niet echt mensen te leren kennen. Oh, en ja, de ene keer heb ik iemand ontmoet met een vriend s verjaardag diner, hij was heel geïnteresseerd en een bureaucraat. later besefte ik dat hij was zeer getrouwd. Een douche bassen. Dus, wat kan men doen? Ik denk dat Milan is beter in dit opzicht

About